Software Set

Definiție

Software Set nu este numele unei companii de soft, denumirea vine de la softurile reunite pe acest site. Softurile sunt gratuite dar numai în cazul folosirii lor în scop non-profit. Folosirea sau distribuirea softurilor în scopuri profitabile va trebui să se facă cu acordul nostru scris.

AutoCorectAnunt...

Putem crea la cerere aplicații complet automatizate pentru corecții pe text (punctuație și diacritice).

Putem oferi atât DLL-uri pentru aplicații WIN32 cât și DLL-COM pentru aplicații Web.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe mail.

Noutăți - 29 Septembrie 2011

AutoCorect   - v.4.1.5

  • multe mici îmbunătățiri la cod și dicționare.

Producătorii programelor găsite pe acest site nu își asumă responsabilitatea pentru daunele provocate prin utilizarea programelor sau a instrucțiunilor prezentate pe site. Informațiile și datele afișate și oferite spre descărcare din cadrul acestui site sunt gratuite atâta timp cât nu aduc un profit real utilizatorului. Pe acest site nu veți găsi programe și/sau informații cu caracter ilegal sau de tip warez. Nu oferim nici un fel de garanții sau asigurări că informația prezentată este potrivită pentru un anumit scop particular, oricare ar fi acela.

. Informațiile și datele afișate și oferite spre descărcare din cadrul acestui site sunt gratuite atâta timp cât nu aduc un profit real utilizatorului. Pe acest site nu veți găsi programe și/sau informații cu caracter ilegal sau de tip warez. Nu oferim nici un fel de garanții sau asigurări că informația prezentată este potrivită pentru un anumit scop particular, oricare ar fi acela.