Software Set

Definiţie

Software Set nu este numele unei companii de soft, denumirea vine de la softurile reunite pe acest site. Softurile sunt gratuite dar numai în cazul folosirii lor în scop non-profit. Folosirea sau distribuirea softurilor în scopuri profitabile va trebui să se facă cu acordul nostru scris.

USBFillSpace - IstoricMomentul apariţiei

Din dorinta de a da o mana de ajutor producatorilor de antivirusi am realizat acest mic utilitar destinat protectiei dispozitivelor de memorie externe si amovibile. A fost realizat de la inceput in mai multe limbii; Romana, Engleza, Franceza si Germana, dorim astfel sa beneficieze cat mai multa lume de acest utilitar. In cazul in care sunt persoane de diverse nationalitati care doresc sa aibe o interfata in limba lor natala ne pot contacta pentru a ne sprijinii in implemntarea dorita. Codul sursă ca şi programul este gratis, cine are înclinaţii spre programare (fiind necesară totuşi cunoaşterea aplicaţiei Delphi) şi doreşte să dezvolte aplicaţia, găseşte codul sursă in pagina descarcă.

Producătorii programelor găsite pe acest site nu îşi asumă responsabilitatea pentru daunele provocate prin utilizarea programelor sau a instrucţiunilor prezentate pe site. Informaţiile şi datele afişate şi oferite spre descărcare din cadrul acestui site sunt gratuite atâta timp cât nu aduc un profit real utilizatorului. Pe acest site nu veţi găsi programe şi/sau informaţii cu caracter ilegal sau de tip warez. Nu oferim nici un fel de garanţii sau asigurări că informaţia prezentată este potrivită pentru un anumit scop particular, oricare ar fi acela.