Software Set

Definiţie

Software Set nu este numele unei companii de soft, denumirea vine de la softurile reunite pe acest site. Softurile sunt gratuite dar numai în cazul folosirii lor în scop non-profit. Folosirea sau distribuirea softurilor în scopuri profitabile va trebui să se facă cu acordul nostru scris.

MovieSpot - IstoricMomentul apariţiei

Ideea a fost de a crea un player de dimensiuni mici, care să meargă şi pe sisteme de operare mai vechi, să nu consume multe resurse, cu funcţii care să satisfacă nevoile utilizatorului comun şi care să fie dezvoltat la cerere. În prima fază el a fost creat pentru utilizatorii romani, a fost tradus într-o doară şi in limba engleză. Nu mică ne-a fost mirarea cand la puţin timp de la lansarea lui pe internet să fim contactaţi de diverse persoane (nationalităţi) cu rugamintea de a implementa şi traducerea meniului şi funcţiilor pentru alte nationalităţi. A devenit astfel un player cu căutare internaţională, găsindu-se in acest moment pe diferite site-uri. Codul sursă ca şi programul este gratis, cine are înclinaţii spre programare (fiind necesară totuşi cunoaşterea aplicaţiei Delphi) şi doreşte să dezvolte aplicaţia, găseşte codul sursă in pagina descarcă.

Producătorii programelor găsite pe acest site nu îşi asumă responsabilitatea pentru daunele provocate prin utilizarea programelor sau a instrucţiunilor prezentate pe site. Informaţiile şi datele afişate şi oferite spre descărcare din cadrul acestui site sunt gratuite atâta timp cât nu aduc un profit real utilizatorului. Pe acest site nu veţi găsi programe şi/sau informaţii cu caracter ilegal sau de tip warez. Nu oferim nici un fel de garanţii sau asigurări că informaţia prezentată este potrivită pentru un anumit scop particular, oricare ar fi acela.